Modern Warfare 3 Ve Warzone'nun 3. Sezonu Detaylandırıldı

Yeni silahlar, yeni modlar

Modern Warfare 3 ve Warzone'nun yeni sezonu için geri sayım başladı. Türkiye saati ile 1 Mayıs, 19:00'da başlayacak olan yeni sezonun detayları da resmiyete kavuştu. Oyunun yeni zombi modu hikayesi, yeni silahlar ve Warzone için gelecek güncellemeleri sizin için derledik.

Önce MW3'ün multiplayer kısmına bakalım. En büyük yenilik, Grime isimli yeni harita olacak. Londra kanallarında bulunacak bu harita, Checkpoint ile direkt bağlantılı. Buna ek olarak Minefield isimli yeni oyun modu da denkleme ekleniyor. Standart kuralların geçerli olacağı bu modda, öldüğünüzde yere mayın bırakacaksınız. Bu mayın hem takım arkadaşlarınıza hem de düşmanlarınıza zarar verecek. Kaos sizi bekliyor anlayacağınız.

Bir diğer mod olan Escort ise, klasik "ilerletme" modlarından biri olacak. Team Fortress 2'den tutun, Overwatch'a kadar pek çok oyunda gördüğümüz bu modda siz ve takımınız bir MAW'ı ilerletmeye çalışacaksınız. Takım koordinasyonu ve strateji bu mod için büyük önem arz ediyor.

Yeni Zombi görevinde ise oyuncular Dr. Jansen'ı Exclusion Zone'dan çıkartmaya çalışacak. Hikayenin tüm detaylarını ise yeni sezon başlayınca öğrenebileceğiz.

Warzone kanadındaki en büyük yenilik ise Rebirth Island. Bu modda oyuncular, takımları hayatta kaldığı sürece yeniden spawn olabiliyor. Bu mod geçtiğimiz haftalarda kapılarını açmıştı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum