Monster Hunter Rise'da Switch ve PC Arasında Çapraz Destek Olmayacak

Capcom şimdilik başarısız olmuş

Çok platformlu oyunlarda çapraz destek oyuncuların sürekli olarak talep ettiği ve desteklendiği zaman da takdir ettikleri bir özellik. Bu sayede hem özellikle de çok oyunculu oyunlarda farklı platformlardaki arkadaşlar bir araya gelebiliyor, hem de elinde birden fazla platform olan oyuncular oyunlarına diledikleri platformu kullanarak devam edebiliyorlar.

PC'de çıkışı yaklaşan oyunlardan biri olan Monster Hunter Rise'da da bu özelliği var olup olmayacağı merak ediliyordu. Oyun sadece iki platformda mevcut olacak, Switch ve PC. Ancak Capcom ana oyunun ve gelecek olan Sunbreak genişlemesinin çapraz kayıt veya çapraz oyun özelliklerine sahip olmayacağını açıkladı.

"Taleplerinizin farkındayız ama maalesef geliştirme sürecinde bu soruna eğilmiş olsak da şimdilik bu özelliği uygulamamızın mümkün olmadığını gördük. Her zaman olduğu gibi süregelen geri bildirimleriniz ve desteğiniz için müteşekkiriz" diyor Capcom.

Monster Hunter Rise'ın PC versiyonu 12 Ocak 2022'de çıkacak, ama yarın oyunun demosu yayınlanacak ve dileyen herkes Monster Hunter Rise'ı deneyebilecek. Ancak oyunda çapraz desteğin olmaması her iki platforma da sahip oyuncuların oyuna hareket halindeyken Switch'te devam edebilme ihtimalini ortadan kaldırmış durumda.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum