Monster Hunter World Yeni İşbirliği İçerikleri Sunmaya Devam Ediyor

Resident Evil 2 ve Horizon Zero Dawn temalı içerikler geliyor…

Monster Hunter World gayet başarılı bir yapım olarak çıkmıştı karşımıza ve pek çok oyuncuyu kendine hayran etmeyi başarmıştı. Ama Capcom o ilk haliyle bırakmadı, bununla yetinmeyip sürekli olarak yeni içeriklerle beslemeye devam etti oyunu. Yeri geldi Geralt’ı misafir etti, yeri geldi Iceborne gibi bir ek paketle güldürdü takipçilerinin yüzünü. Şimdi de sıra Resident Evil 2 ve Horizon Zero Dawn içeriklerine gelmiş durumda.

MHW ile RE 2 Remake’i buluşturacak bir güncellemenin geleceği daha önce duyurulmuştu. Bugün itibariyle bahse konu bu içerikler erişilebilir hale geliyor. Leon ve Claire kostümleri, silahlara eklenmek üzere Raccoon City temalı kolyeler, özel görevler ve bu görevlerle birlikte gelen ödüller, yeni hareketler oyuna ekleniyor bu paketle birlikte. Ayrıca, oyundaki odanızı dekore ederken kullanabileceğiniz ikonik daktilo ve eşya kutusu da eklenen içerikler arasında. Tabii ki daktilo ile oyun kaydı da geliyor :)

Pakette bir de ücretli kostüm bulunuyor, Handler’ı Tyrant’a çevirebilirsiniz bu kostümle. RE 2 Remake içerikleri için Iceborne ek paketine sahip olmak ve en az 20. Seviyede bulunmak gerekiyor.

Monster Hunter World için RE 2 Remake içerikleri geldi

21 Kasım’da ise sırayı Horizon Zero Dawn içerikleri alıyor. Yine burada da özel görevler, craft işlerine dalmanız için yeni materyaller, Aloy’un Stormslinger prototipi ve Light Bowgun gibi eklemeler söz konusu olacak. Burada da bizleri Aloy’s Focus (Aloy’un odaklanma özelliği) temalı bir kolye bekliyor olacak ve bunu silahınıza işleyebileceksiniz.  HZD içerikleri için 24 ve üzeri bir seviyede bulunmak gerekiyor. Bu içerikler için Iceborne ek paketine sahip olmak şartı bulunmuyor. Bir detayı daha belirtmiş olayım, HZD bildiğiniz üzere PS4’e özel bir oyun. Haliyle bu içerikler de MHW PS4 versiyonu için erişilebilir olacak.

Bakalım Monster Hunter World ile maceramız ne kadar daha devam edecek. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum