Monster Notebook İzmir Mağazasını Açtı!

Büyük bir ilgi ile birlikte yeni şube İzmir'de!

Yüksek performanslı oyun bilgisayarlarıyla ön plana çıkan Monster Notebook Türkiye'deki ikinci mağazasını İzmir Konak’ta açtı. İzmirli oyunculardan büyük ilgi gören mağazanın açılışı, markanın atmayı planladığı adımların da bir habercisi gibi.

Monster Notebook’un İzmir’deki mağazası tıpkı Kadıköy’deki mağazası gibi en yeni oyun donanımlarına sahip yüksek performanslı Monster oyun bilgisayarların denenebileceği bir alan olma özelliğini taşıyor. Üç katlı mağazanın ziyaretçileri Monster gaming laptop modelleri yanında markanın sunduğu Pusat oyuncu ekipmanlarını da bizzat deneyip beğendikleri takdirde satın alabilecek.

Açılışta konuşma yapan Monster Notebook’un kurucusu ve Genel Müdürü İlhan Yılmaz;
"Özellikle üniversite öğrencilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz. Müşterilerimizden 'Ürünlerinizi sadece İstanbul'da deneyebiliyoruz. Başka bir yerde göremiyoruz' şeklinde geri bildirimler alıyorduk. Biz de kullanıcılarımızın bu yöndeki taleplerini karşılamak için çalışmaya başladık. Türkiye’nin yalnızca oyun bilgisayarlarına özel ilk mağazasını İstanbul Kadıköy'de açmıştık. İzmir’de açtığımız ikinci mağazamızla da bu konsepti ilk kez başka bir şehre taşımış olduk."Ayrıca, Yılmaz Ankara’da da bir mağaza açacaklarının müjdesini verdi.

Oyunseverler mağaza içerisindeki VR deneyim alanında Monster’ın VR Ready oyun bilgisayarlarıyla sanal gerçeklik oyunlarını oynayabilecekler. Ayrıca mağaza tüm Monster ürünleri için teknik servis hizmeti sunacak ve kullanıcılar isterlerse internetten satın aldıkları ürünleri mağazadan teslim alabilecekler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum