Monument Valley’in PC’ye Geliş Tarihi Belli Oldu

Önümüzdeki ay bizlerle...

Mobil oyunlar, çok da tercih ettiğim yapımlar olmuyor, ama arada beni de kendine çeken oyunlara denk geliyorum. Monument Valley de tam olarak bu kategorideki oyunlardandı. Bu tatlı mı tatlı, şirin mi şirin bulmaca oyununun; kızçe ile ortak oyunlarımızdan birisi olarak anılarımızda da ayrı bir yeri vardır, o yüzden beni bir başka sevindiren bir haber ile karşınızdayım bugün :)

Aslında geçtiğimiz aylarda, Monument Valley’in bu yıl içerisinde PC’ye gelebileceğine dair bir haberi sizlerle paylaşmıştık. Bu olasılık artık kesinlik kazandı, Monument Valley ve devam oyununun PC’ye gelişi kesinleşti, çıkış tarihi belli oldu.

Monument Valley Panaromic Collection, güncellenmiş grafikler ve PC’ye uygun kontrol şeması gibi yeniliklerle, her iki oyunu bir kez daha oyun severlerle buluşturacak; Bize de Prenses Ida ve Ro ile bu bulmacaları çözmek düşecek :) Paket içeriğinde orijinal oyunların yanında bugüne kadar çıkan bütün ek içerikler de yer alacak, dolayısıyla doya doya oynayacağımızı söyleyebilirim.

Ayrı ayrı da satışa sunulan Monument Valley: Panaromic Edition ve Monument Valley 2: Panaromic Edition’ı dilerseniz paket halinde de alabileceksiniz. Sizler de benim gibi sabırsızlananlardansanız, bekleyişimizin çok da uzun sürmeyeceğini söyleyebilirim; Monument Valley Panaromic Collection, 12 Temmuz’da çıkış yapacak. Dilerseniz Steam sayfasından takip listenize ekleyebilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum