Monument Valley, Yıl İçerisinde PC'ye Gelebilir!

Temple Run 2 niye yok?

2014 yılında hayatına bir mobil oyun olarak başlayan indie bulmaca oyunu Monument Valley, yıl içerisinde PC üzerinde de çıkış yapabilir. 2014 yılında (aradan tam 8 yıl geçmiş kafayı yememek mümkün değil) henüz yeni yeni filizlenen mobil oyun sektöründe yıldızlaşan oyun, PC üzerinde bir kez daha geliştiricisini ihya edebilir.

MobileGamer.biz ekibine konuşan yapımcı Jennifer Estaris, serinin üçüncü oyunu hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalar esnasında ilk oyunun PC versiyonuna da değinen geliştirici, bu tecrübeyi PC oyuncularına bu yıl içerisinde yaşatacaklarının müjdesini verdi.

Üçüncü oyun hakkında ise maalesef elimizde çok fazla bilgi bulunmuyor. Şimdilik oyunun çıkış tarihini açıklamaktan çekinen Estaris, yeni oyunun güncel iklim krizine odaklanacağını da ifade ediyor.

Monument Valley içerisinde Princess Ida'yı kontrol ediyoruz. Fizik ve optik illüzyon tabanlı bulmacalar ile birlikte Ida'nın geçmişine giderek hüzünlü bir yolculuğa çıkıyorduk. İkinci oyunda ise Ida, bir anne ve çocuğunun hikayesini yakından takip ediyordu. Üçüncü oyunda ise Ida ile birlikte iklim krizini çözeceğiz gibi görünüyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum