Morbius ve Venom 2 Filminden Gelen Görüntüler Spider-Man'i İşaret Ediyor

Hakikaten Spider-Man nerede?

Spider-Man çok uzun bir süre Marvel'ın lokomotif karakteri olarak karşımıza çıkmıştı. MCU'nun bu kadar büyümesiyle birlikte bir dönem tahtı için Iron Man ile ciddi mücadele içine girse de Avengers: Endgame filminin ardından koltuğunu sağlamlaştıracak gibi gözüküyor. Bu kadar önemli bir karakterin film hakları da oldukça kıymetli oluyor.

Daha önce Tobey Maguire ve Andrew Garfield'ın canlandırdığı Örümcek Adamları, Sony bünyesinde izledik. Artık devir Tom Holland ve MCU devri diye düşünürken, Sony yeni bir atılıma girdi ve kendi evrenini oluşturdu. Her ne kadar şu an için sadece Venom filmini izlesek de evren Spider-Man düşmanlarıyla giderek büyüyecek gibi gözüküyor. Hatta yakın bir zamanda Peter Parker'ı da bu evrende göreceğiz. Sony'nin üstünde çalıştığı Venom 2 ve Morbius filmlerinden gelen set fotoğrafları hem evrendeki Spider-Man'in konumunu hem de MCU ile olası bağlantıları ortaya çıkartıyor.

İki film setinde de aynı afişi görüyoruz. Bir otobüsün arkasında Daily Bugle gazetesinin "Spider-Man nerede?" manşetini ön plana çıkardığı afiş oldukça önemli. Hatırlarsanız MCU'nun son Spider-Man filmi Far From Home'un jenerik sonrası sahnesinde J. Jonah Jameson'ın Spidey'nin kimliğini açıkladığını görmüştük. Bu olaydan sonra muhtemelen saklanmakta olan Spider-Man'i hem Morbius hem de Venom 2 de görmemiz oldukça olası. 16 Temmuz 2021'de üçüncü MCU filmiyle de karşımıza çıkacak olan Spider-Man'in Far From Home ile bu film arasında nerede olduğu konusunda Sony filmlerinin yardımı dokunabilir.

Başrolünde Jared Leto'nun yer alacağı Morbius filmi 31 Temmuz'da vizyona girecek.Yönetmenliğine Andy Serkis'in atandığı ve Carnage vs Venom hikayesinin konu alınacağı Venom 2 ise 2 Ekim'de vizyona girecek. 2020 yılında MCU içerisinde olmasa bile Sony bünyesinde mahallemizin sevimli komşusunu görmemiz oldukça olası.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum