Advertisement

Morbius'un Yönetmeni Film İçin Pokemon'dan İlham Almış

A wild Zuba... Morbius appeared!

Sony'nin kendine has Marvel Evreni epey ilginç fikirlerle genişlemeye devam ediyor. Venom filmleri eleştirel anlamda sınıfta kalsa da gişe gelirleri yüzleri güldürüyor. Bu yüzden ilerleyen dönemlerde bolca Spider-Man karakterini tek başlarına beyaz perdede göreceğiz. Morbius, bu akımın ikinci karakteri olacak ve filmin yönetmeni Daniel Espinosa oldukça tuhaf bir fikre sahipmiş. Kızının büyük bir Pokemon hayranı olduğunu söyleyen Espinosa, Morbius'u ekrana adapte ederken Pokemon'dan bolca ilham aldığını söyledi. 

IGN'e konuşan Espinosa'nın açıklamaları şu şekilde;

"Altı yaşında bir kızım var ve kendisi gerçekten Pokemon'u çok seviyor. Bilirsiniz yıllar içerisinde ben de Pokemon'u izledim. Ancak gerçekten hayranlık duyduğum şey onların ışıkları ve renkleri kullanarak bu güçleri ifade etmesi. Morbius'u izlediğiniz zaman o çizgi romanlarda her zaman arkasında mor bir iz bırakıyor. Bu da normal şartlarda kalemle çizilen çizgilerden ibaret. Lakin ben düşündüm ki belki de bu Pokemonumsu fikri ele alıp onu saykodelik bir deneyime çevirebilirim. Bu sayede güçleri ifade etmenin yeni bir yolunu yaratabilirim." 

Başrolünde Jared Leto'nun yer alacağı Morbius filmiyle ilgili mor renkten ve vampirlikten de bahsedilmişken akla hemen her Pokemon oyuncusunun korkulu rüyası Zubat geliyor! Acaba Doktor Michael Morbius da filme Zubat olarak başlayıp zamanla önce Golbat sonra da Crobat mı olacak?! Normalde bu filmle ilgili çok bir beklentim yoktu ama sırf bahsedilen Pokemon etkisini görmek için ayrı bir beklenti içine girdim. Yaşayan Zubat Morbius filmi 1 Nisan günü vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum