Mordhau'ya Rekabetçi Düello Modu Eklendi

Savaşa!

Çıktığı günden sonra bir sansasyon haline dönüşen Mordhau, geniş orta çağ taarruz senaryoları ile pek çok oyuncuyu cezbediyor. Fakat oyunun teke tek düello modu da oldukça seviliyor. Yapımcı Triternion, bu modu sevenler için oyuna resmi bir teke tek düello modu ekledi.

Bu mod içerisinde rekabetçi oyunlarda kendini gösteren Elo sistemi de bulunacak. Yani oyuncular dünyanın en iyi düellocusu olmak için savaşacak.


Yayınlanan yama notlarına göre bu sistem hala beta sürecinde. Yapımcı ekip, sistemin istedikleri gibi işlediğini görmeleri halinde aynı sistemi üçe üç takım savaşlarına da taşıyacak.

Yeni yama ile birlikte oyuna önemli düzenlemeler ve yenilikler e geliyor. Öncelikle sevilen Crossroads haritası artık daha büyük ve ufak görsel güncellemeler içeriyor. Atlı süvarilerin işleyiş şekilleri de değişmiş durumda. Süvariler artık daha güçsüz olsa da bayrak bölgelerini alma özelliğine kavuştu.

Bir diğer önemli yetenek ise yine Mordhau'nun ayrılmaz bir parçası olan tekme sistemine geliyor. Tekmeler artık çok daha hızlı ve daha az stamina tüketiyor. Eskisinden daha uzağa uzanan bu tekmeler ile oyuncuları merdivenlerden aşağı itme şansına da kavuşacağız.

Tüm yama notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum