Mortal Kombat 1 Çakıldığında Oluşturulan Hata Kayıtları Hard Diskinizi Sömürebilir

Kayıt başına 1 GB'dan fazla yer kaplayabiliyorlar

Eğer Steam'de Mortal Kombat 1 oynarken sık sık çakılmalarla karşılaşıyorsanız ve sonrasında da "ya sanki benim hard diskte daha çok yerim vardı, nereye gitti GB'larca yer" diye düşünüyorsanız size 2+2=4 şeklinde bir haberimiz var. Mortal Kombat 1 çakıldığında oluşturulan hata kayıtları bazı durumlarda 2 GB'a kadar yer kaplayabiliyor. Hem de bu söylediğim değer kayıt başına.

Oyun çakıldığı zaman bunun neden kaynaklanabileceğini belirten bir çakılma kaydı raporu oluşturuluyor çoğu oyunda olduğu gibi. Ama nedense Mortal Kombat 1'in hata kayıtları gerçekten de devasa yer kaplıyor. Aslında bilgisayarlarda kullandığımız RAM'lerin kapasiteleri arttıkça hata kayıtlarının da daha çok yer kaplaması kaçınılmaz, ama normalde bu tür kayıt dosyaları bu kadar çok yer kaplamaz.

Eğer sizin de Mortal Kombat 1'de çakılma problemleriniz varsa aşağıdaki klasörlerin ne kadar yer kapladığına baksanız iyi olur:

  •     C:\Users\[Kullanıcıİsmi]\AppData\Local\MK12\Saved\Steam\Crashes
  •     C:\Users\[Kullanıcıİsmi]\AppData\Local\CrashDumps

Bu iki klasördeki tüm dosyaları gönül rahatlığıyla silebilirsiniz.

Warner Bros.'un topluluk yöneticisi Cory Taylor da durumu ekiplerine rapor ettiklerini ve kısa süre içerisinde çözüm bulmaya çalışacaklarını söyledi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum