Mortal Kombat 11: Aftermath'ın Arkadaşlık Fragmanı Çok Eğlenceli Olmuş

Vahşetin dozu bu sefer az tutulmuş :)

26 Mayıs tarihinde yayınlanacak olan Mortal Kombat 11: Aftermath beraberinde o çok sevilen Arkadaşlık hareketlerini de getiriyor ve NetherRealm'in yayınladığı yeni fragman da işte bu birbirinden sevimli hareketleri gösteriyor bize.

Mortal Kombat 11 sahiplerinin 67 liraya satın alabileceği bu yeni genişleme paketi aslında beraberinde yeni hikaye kısımları, yeni karakterler ve kostümler getiriyor. Arkadaşlık hareketleri ise aslında paketten bağımsız, sadece yayınlanma tarihleri aynı. Aftermath ile beraber oyuna gelecek olan ücretsiz güncellemeyle yeni arenalar, bu arenalara özel fatality hareketleri ve arkadaşlık hareketleri gelecek.

Fragman yine biraz vahşi biçimde başlıyor olsa da işler hızlıca renk değiştiriyor ve karşımıza oyuncak ayılar, ip atlamalar, pinyatalar çıkıyor. Oldukça eğlenceli biçimde hazırlanan bu fragmanın sonunda ise hoş bir sürpriz var, Jax döktürmüş :)

YORUMLAR
doksanlariozleyenadam
18 Mayıs 2020 17:00

şunun friendshipleri çıksın da youtube'tan izleyeyim diye bekliyorum şimdi bunlara görmek için para verip oyunu almayalım :D

Parolamı Unuttum