Mortal Kombat 11 De Denuvo Kullanmaya Karar Verdi

Bu aralar Denuvo'ya fatality yapıyorlar

23 Nisan'da PC, PS4, Xbox One ve Switch için çıkacak olan Mortal Kombat 11'in Steam sayfası güncellendi ve bu sayede oyunun Denuvo kopya koruma teknolojisi kullanmaya karar verdiğini öğrenmiş olduk. Son dönem dövüş oyunlarından Tekken 7 ve SoulCalibur 6'da Denuvo tercihinde bulunmuşlardı.

Mortal Kombat 11, Unreal Engine 3'ün özelleştirilmiş bir versiyonunu kullanacak. NetherRealm Studios, Mortal Kombat X'in PC versiyonunun performansından pek memnun olmayan oyunculara, Mortal Kombat 11'in performansının çok iyi olacağı sözünü vermişti. Zaten QLOC'un bu bakımdan oldukça yetenekli bir stüdyo olduğunu biliyoruz (kendileri hatırlarsanız Dark Souls Remastered'ı da geliştiren stüdyo). Ancak yine de işin içine Denuvo'nun girmesi performans ile ilgili sıkıntılar ortaya çıkarabilir, bunu oyun çıktığında göreceğiz.

Mortal Kombat 11'in Steam'deki fiyatı 102 lira (normal fiyatı 60$ olmasına rağmen), ön sipariş dönemi bitince fiyat yükselecek mi merak ediyorum. Mortal Kombat X'te 1 dolar = 3 lira kuru kullanılıyor çünkü, benzer fiyatlandırmaya gidilirse oyunun fiyatının 180 liraya çıkma ihtimali var demektir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum