Mortal Kombat 11'e DLC'yle Eklenecek Karakterler Arasında Spawn ve Terminator De Var!

Oyuna DLC'yle gelecek karakterler belli oldu

Artık Mortal Kombat 11'in karakter listesini gayet iyi biliyoruz ama şimdi de merak edilen konuların başında oyuna çıkış sonrası DLC'leri ile eklenecek karakterler var. Yalnızca Mortal Kombat'ın eski karakterlerinden söz etmiyorum, oyuna eklenecek misafir karakterler de büyük merak konusu.

Oyunun Switch versiyonu sayesinde ortaya çıkan bir sızıntı, bu merakımızı yatıştıracak cevapları da beraberinde getirdi sevgili Oyungezerler. Switch versiyonundaki dosyaların veri madenciliğiyle incelenmesi sonucunda oyuna sonradan eklenecek 9 karakterin de kimliği belli oldu.

Bunlardan Shang Tsung'ın ilk DLC karakteri olduğunu zaten biliyorduk ama listede Nightwolf, Sindel (favorim!), Fujin ve Sheeva gibi eski karakterler de var. Misafir karakterler ise süper! Terminatör, Spawn, Joker ve Evil Dead serisinden Ash, Mortal Kombat 11'de boy gösterecek. Ben özellikle bu yeni karakterlerin fatality hareketlerini şimdiden acayip merak ediyorum.

Mortal Kombat serisinde daha önce de Kratos, Freddy Krueger, Jason Vorhees, Predator, Alien ve Leatherface gibi ünlü misafir karakterler görmüştük.

Bu sızıntı gerçek dosyalara dayanıyor ama elbette daha sonradan değişiklik olabilir, çünkü bunlar metin dosyalarındaki girdilerden ibaret ve NetherRealm'in planları değişebilir. Üstelik bunların oyuna eklenecek tüm DLC karakterleri olmama ihtimali de yüksek, çünkü oyunda Sektor ve Cyrax gibi isimleri de göreceğimiz düşünülüyordu. Ancak daha önce de Spawn'ın Mortal Kombat 11'de yer alma ihtimalinin ne kadar yüksek olduğundan bahsetmiştik ve sızan diğer isimler de Mortal Kombat'a son derece rahat uyum sağlayabilecek isimler.

Mortal Kombat 11, 23 Nisan'da PC, PS4, Xbox One ve Switch için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum