Mortal Kombat 11'in Mikro Ödemeleri Tamamen Kozmetik Olacak

Zamandan tasarruf etmek isteyenlere

Mortal Kombat 11'de gerçek para harcayarak da bir şeyler alabileceksiniz ama bunlar oyunda oyunculara avantaj sağlayan tarzda değil, tamamen kozmetik odaklı şeyler olacak. NetherRealm oyundaki oyun-içi para sisteminin tek amacının zamandan tasarruf etmek isteyen oyunculara seçenek sunmak olduğunu, parayla alınabilecek her şeyin oyunu oynayarak da açılabileceğini ve hiçbir içeriğin mikro ödemeler arkasına saklanmayacağını açıkladı.

Oyunun yapımcısı Shaun Himmerick'in açıklamasına göre gerçek parayla 'zaman kristalleri' satın alabilecek, sonra da bunları kullanarak oyun içi mağazasından karakter kostümleri, mimikler, ekipmanlar ve kolay fatality hareketleri açabilecekmişiz. Bunları oyunu oynayarak açmak istemeyen, bir an önce sahip olmak isteyen oyuncular bunu para karşılığında yapabilecekler yani.

Himmerick üstüne basa basa mağazadan alınan hiçbir şeyin oyunculara dövüşlerde avantaj sağlamayacağını ve tüm ürünlerin de oyunu oynayarak açılabileceğini söylüyor. Ayrıca oyunu normal biçimde oynarken de zaman kristallerine sahip olacakmışız, yani biriktirdiğimiz taktirde bazı öğeleri erkenden açma şansı da olacak. Elbette bunların ne sıklıkla düşeceği, ya da mağazadaki ürünlerin ne kadarlık bir oynanış süresi getireceği de önemli. Battlefront 2'nin aldığı en büyük eleştiri gerek parayla, gerek oynayarak açılabilecek bazı karakterlerin çok yüksek miktarda saat gerektirmesiydi hatırlarsanız.

Mortal Kombat 11, 23 Nisan'da PC, PS4, Xbox One ve Switch için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum