Mortal Kombat 11'e Kombat Pack İle Gelecek Tüm Karakterler ve Tarihleri Belli Oldu

İşte bu güzel bir sızıntı

Mortal Kombat 11 oyuncuları büyük bir sabırla Kombat Pack ile oyuna katılacak karakterleri beklemeye devam ediyordu. Şimdiye kadar bunlardan yalnızca ikisi yayınlandı: Shang Tsung ve Nightwolf. Hatta Nightwolf'un da ne zaman yayınlanacağı uzun süre belli olmamıştı hatırlarsınız.

Bu iki karakterin ardından DLC ile oyuna katılacak dört karakter kalıyordu, bunlardan ikisinin Sindel ve Spawn olduğu açıklanmıştı. Geriye duyurulmayan iki karakter ve bolca spekülasyon kalmıştı.

Normalde bugün, saat 16:00'da yayınlanması planlanan resmi fragmanla kalan karakterlerin resmi olarak açıklanması bekleniyordu ve bunun için de bir gerisayım videosu başlamıştı. Ancak bazı oyuncular geri sayım videosunun URL'sinden yola çıkarak henüz aktifleşmemiş fragmanın thumbnail resimlerine erişebildiler ve bunlardan birinde de hem Kombat Pack'in tüm karakterleri, hem de yayınlanma tarihleri görülüyor.


Buna göre oyuna Kombat Pack ile eklenecek diğer iki karakter Terminatör ve Joker.

Nightwolf'un ardından oyuna gelecek olan Terminator T-800, 8 Ekim'de Mortal Kombat 11'de olacak. Sindel'in eklenme tarihi 26 kasım, Joker'in eklenme tarihi 28 Ocak ve son karakter olan Spawn'ın eklenme tarihiyse 17 Mart olarak belirlenmiş.

Daha önce ismi geçen Ash Williams, Fujin, Sheeva gibi karakterler de muhtemelen ikinci Kombat Pack içinde kendilerine yer bulacaklar. Zaten NetherRealm de Mortal Kombat 11'i uzun yıllar desteklemeye devam edeceklerini söylemişti.

Mortal Kombat 11 Kombat Pack fragmanı bugün yayınlanacak, yayınlandığında onu da habere ekleyeceğiz.

EDIT: Fragman yayınlandı, aşağıda izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
Pixlik
22 Ağustos 2019 02:54

O değilde, Spawn'ın açık dünya oyununu yapsınlar. Hikayeye de gerek yok; versinler dayıyı bize vuralım kıralım yeter.

Parolamı Unuttum