Mortal Kombat 1'in Switch Portu Eleştiri Oklarının Hedefi Oldu

Invasion modu da ertelendi

Mortal Kombat 1'in resmi çıkış tarihi bugün olsa da, Premium ya da Kollector's Edition türevlerini sipareş eden oyuncular bir süredir oyuna erişebiliyor. Oyuna erişebilen Switch kullanıcıları ise gördüklerinden pek memnun değil gibi görünüyor. Pek çok platformda oyunun Switch portu yoğun eleştiri almaya başladı.

Elbette kimse Switch versiyonunun PC ya da yeni nesil konsollar üzerindeki performansı göstermesini beklemiyordu. Lakin grafik kalitesinin yanı sıra oyunun performans sorunları da yaşaması oyuncuları kızdırmış. Bazı incelemelerde komutların geciktiği, oyunun ciddi takılmalar ve FPS düşüşleri yaşadığına değinilmiş.

Şuradaki linkte, Switch versiyonunun grafik anlamında diğer versiyonlar ile karşılaştırılmış halini görebilirsiniz.

Tabii oyuncular bu kadar sorunlu görünen MK1'in Switch versiyonunun diğer versiyonlar gibi tam fiyattan (70 dolar) satılmasına da tepki gösteriyor. Eksik demişken aynı zamanda MK1'in çıkışından önce bol bol övülen Invasion modunun da Switch'te bulunmadığını ekleyelim. Bu mod "birkaç hafta içerisinde" Switch üzerinde de çıkış yapacak.

Mortal Kombat 1'in bu versiyonunun Metacritic üzerinde tek bir incelemesi görünüyor. Nintendo Life'taki meslektaşlarımız oyunun ciddi performans sorunlarından yakınarak kendisine 40 puan vermiş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum