Mortal Kombat Legends Filminden Yeni Bir Klip Yayınlandı

Warner Kardeşler bu işi biliyor

Warner Bros. uyarlamalar konusunda beyaz perdede başarılı olamasa da yaptıkları DC animasyon filmleriyle büyük bir takdiri hak ediyorlar. Bu kez DC'nin dışına çıkıp ellerinde hakları bulunan başka bir devasa marka olan Mortal Kombat'a bir animasyon film hazırlayan stüdyo, şu ana kadar filmle ilgili oldukça olumlu sinyaller vermeyi başardı. Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge adıyla çıkacak olan filmden yeni bir video yayınlandı.

Yayınlanan videoda bildiğimiz dünya olan Earthrealm'in kahramanlarından Liu Kang, Sonya Blade ve Johnny Cage'i görüyoruz. "Johnny Cage ile tanışın" başlığıyla paylaşılan videoda. Sonya ve Liu Kang'i turnuvaya giderken hazırlık yolunda Johnny ile tanışırken görüyoruz. Klipte Sonya'nın Johnny'e soğuk davranması muhtemelen ikili arasında bir gelişme olacağını işaret ediyor. Ayrıca Earthrealm'in koruyucusu Raiden da Johnny'den nasibini alıyor.

Community dizisinden de hatırlayacağımız Joel McHale'in Johnny Cage'i seslendirdiği Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge, 12 Nisan'da dijital olarak yayınlanacak. Film ayrıca 28 Nisan itibariyle Blu-Ray ve DVD formatlarında da satışa sunulacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum