Mortal Kombat'ın Animasyon Filminden İlk Fragman Geldi

Hiç fena görünmüyor

Geçtiğimiz günlerde sizlerle de paylaştığımız Mortal Kombat animasyon filmi Scorpion's Revenge'in ilk fragmanı yayınlandı. 2020 yılında Blu-Ray, DVD ve dijital olarak çıkış yapacak olan animasyonda efsaneleşmiş Mortal Kombat karakterlerinin hikayelerini izleyeceğiz.

Filmin temelinde ise klasik Mortal Kombat hikayesi bulunuyor. Kahramanlarımız dünyanın kaderini belirleyecek Mortal Kombat turnuvasını kazanarak hepimizi hayatta tutmaya çalışacak. Oyunlarda rastladığımız sahneleri görebildiğimiz fragmanda korkunç Fatality'lerin olmayışı da dikkat çekiyor.

Yine de animasyonun "R-Rated" olarak listelendiğini hatırlatalım. Bu da Scorpion's Revenge'in 18 yaş ve üstündeki kitleye hitap edeceği anlamına geliyor. Yani serinin ruhuna aykırı bir durum olmayacak.

Serinin ruhundan bahsetmişken animasyonun ses kadrosunu atlamadan geçmek olmaz. Mortal Kombat 9, Mortal Kombat X ve Mortal Kombat vs. DC Universe oyunlarında Scorpion'u seslendiren Patrick Seitz, Scorpion's Revenge'de de Shirai Ryu klanının başına geçecek.

Mortal Kombat 11'den tanıdığımız bazı isimler de kadroda farklı roller ile karşımıza çıkacak. Örneğin Geras ve Sektor'u seslendiren David B. Mitchell, animasyon filminin içerisinde Raiden'ı seslendirecek. Shao Kahn ve Cyrax'e ses veren Ike Amadi ise Scorpion's Revenge'de Jax Briggs rolü ile karşımıza çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum