Mount & Blade II: Bannerlord - Özel Sancak Rehberi

Sancağınızda Ak Kurt istemez misiniz?

Reddit veya Youtube’da Bannerlord ile alakalı içeriklere bakarken belki bazı oyuncuların oyun içindeki sancak editöründen çok daha fazlasını gerektiren özel sancaklar kullandığını görmüşsünüzdür. Maceranız sırasında istediğiniz sancağı kullanarak oyun zevkini arttırmak aslında çok basit ve herhangi bir mod vs. kurulumu gerektirmiyor, o yüzden bu konuda ufak bir rehber hazırlamak istedim. Böylece siz de kâh Rohan süvarileriyle at sürebilir, kâh Töton Şövalyelerinin sancağıyla kendi Haçlı Seferinize çıkabilirsiniz.

Öncelikle bu editör aracılığıyla istediğiniz şekilde renk ve tasarımları kullanarak tamamen kişisel sancağınızı hazırlayabilirsiniz. Arayüz biraz karmaşık görünse de çözmeniz uzun sürmeyecektir.

Daha sonra yapmanız gereken tek şey görselin hemen altında yer alan kodu kopyaladıktan sonra oyun içinde Sancak Editörünü açıp (sefer haritasındayken B kısayoluyla açabilirsiniz) CTRL+V tuşlarına basarak yapıştırmak. Bu sayede kodunu girdiğiniz sancak ekrana gelecektir, bu kadar basit.

Dikkat! Eğer kodu yanlış kopyalarsanız veya sancak kodu dışında bir şey kopyalanmış ise CTRL+V basmanız durumunda oyun çökecektir.

Tabii ki hali hazırda yüzlerce harika sancak hazırlanmış durumda ve editörle uğraşmadan doğrudan bu sancakların kodlarını kullanmanız da mümkün. Ben aşağıya özellikle sevdiğim bazı sancakların linklerini de ekleyeceğim ancak genel olarak Reddit’teki r/BannerlordBanners subreddit’ini takip edebilir, aradığınız özel bir şey olursa oraya göz atabilirsiniz. Sevdiğiniz bir sancak bulduğunuzda da yapmanız gereken tek şey (genelde) yorum kısmında paylaşılan kodu kopyalayarak Sancak Editöründe CTRL+V yapmak, iyi eğlenceler.

            Not: Uluslara Sancakbeyi veya Paralı Asker olarak girip çıkarken sancağınız sıfırlanabilir, o yüzden kullandığınız kodu bir yerlerde saklamakta yarar var.

Gondor'un Ak Ağacı

School of the Wolf (Witcher)

Osmanlı İmparatorluk Arması

Rohan

Töton Şövalyeleri

House Targaryen

YORUMLAR
thisrockkk
21 Nisan 2020 23:22

Öncelikle eline sağlık benim bir sıkıntım var, oyunun içindeki sancak editörü kısmında sağ tarafta 2 çeşit renk ayarlama var, mühür rengi ve arka plan diye, benim arka plan renk paleti yok oldu yardım edebilecek varmı ?

Oscar
16 Nisan 2020 21:19

Son zamanlarda güzel içerikler var. Devam etmesi dileğiyle

Parolamı Unuttum