Ms. Marvel Dizisi 2022'ye Ertelendi

Yeni bir domino etkisi kapıda

Disney+ üzerinden yayınlanan Marvel Sinematik Evreni içeriklerine giderek alışıyoruz. Artık işin yayın servisi kısmı da MCU'nun devasa bir parçası. En azından Loki ile birlikte evrende çok fazla şeyin değiştiğini gördük. Bu yıl normal şartlar altında Ms. Marvel'ı da ilk kez kendi dizisiyle birlikte MCU'ya katılırken görecektik. Ancak Disney+ takvimi bu yıl için dolmuş gibi gözüküyor. Ms. Marvel dizisi resmen 2022 yılına ertelendi. 

Kamala Khan'ı her şey yolunda gitseydi 2021 yılının son döneminde izleyecektik. Hawkeye dizisinin 24 Kasım tarihinde başlayacak olması çok büyük olasılıkla Disney'i böyle bir karar almak zorunda bıraktı. Zaten 2021 yılı bitene kadar dört bir koldan çok fazla Marvel içeriği bizleri bekliyor. 17 Aralık günü vizyona girecek Spider-Man: No Way Home ile yılı bitirmeyi planlayan Marvel Stüdyoları, 25 Mart 2022'de vizyona girecek olan Doctor Strange 2'ye kadar olan süreçte Ms. Marvel dizisini değerlendirebilir.

Ancak bu erteleme ile birlikte MCU'nun 2022 yılı takvimi de daha sıkışık hale gelmiş oldu. Thor 4, Black Panther 2, Captain Marvel 2 gibi filmlerin yanı sıra She-Hulk ve Moon Knight gibi diziler de 2022 yılında yayınlanacak. Captain Marvel 2'den önce görmeyi beklediğimiz Kamala'nın yayın tarihi için en azından bir son tarihe sahibiz. Ancak diğer dizi ve filmlerin bu ertelemeden nasıl etkileneceğini ilerleyen günlerde öğreneceğiz gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum