Ms. Marvel Dizisinin Başrolü Belli Oldu

Disney işini bilir

Yeni dönemde dört bir yandan Marvel içerikleri bizleri bekliyor. Hatta pandemi olayı olmasa şimdiye kadar sinemada bir Marvel Sinematik Evreni filmi izlemiş, diğerine de gün sayıyor olacaktık. Disney'in yayın platformu Disney+ bu kaotik dönemde dizilerle Marvel hayranlarını ihmal etmiyor. Servisin ilk MCU dizisi WandaVision yıl sonunda yayınlanmaya başlayacak. Bir diğer yeni dizi olan Ms. Marvel ise hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Dizinin başrolü de belli oldu. 

Henüz adını hiç duymadığımız genç aktris Iman Vellani yeni dizide Kamala Khan/Ms. Marvel'a hayat verecek. Deadline'ın özel haberine göre dizinin yönetmenleri de belli olmuş. Adil El Arbi, Bilall Fallah, Sharmeen Obaid-Chinoy ve Meera Menon yeni dizide yönetmen koltuğuna oturacak. Bisha K. Ali'nin yapımcılığını üstlendiği dizide Pakistan kökenli Amerikan vatandaşı olan Kamala Khan'ın New Jersey'de başlayan kahramanlık hikayesine tanıklık edeceğiz. Ayrıca Marvel Stüdyolarının ilk Müslüman süper kahramanı olacak olan Ms.Marvel'a özellikle Orta Doğu'dan büyük bir ilgi var. 

Ayrıca geçtiğimiz dönemde açıklamalarda bulunan MCU'nun patronu Kevin Feige, Kamala'nın yakın gelecekte beyaz perdede yer alacağını açıklamıştı. Son olarak yayınlanan Marvel's Avengers oyununda da başrol karakteri olan Kamala yakın gelecekte Marvel'ın başrol karakterlerinden birisi olacak gibi gözüküyor. Genç oyuncu Iman Vellani için hayallerini süsleyen hayat yakında başlıyor. Bakalım daha önce bir Hollywood ya da dizi geçmişi olmayan Iman performansıyla hayranlardan geçer not alabilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum