My Friend Pedro Da Dizi Oluyor

My Friend John Wick?!

Artık küçük, büyük demeden her çeşit oyun, sinema ve dizi sektörleri için potansiyel içerik konumunda. Son olarak efsanevi oyun serisi Fallout'un da Amazon üzerinden bir diziye sahip olacağını öğrendik ve beklenen oyun dizisi/filmi sayısında ciddi bir artış meydana geldi. Genelde büyük oyun markalarının adaptasyonlarına alışmışken, yeni gelen haberler bağımsız oyunların da yavaş yavaş bu sektöre girmeye başladığını gösteriyor. Geçtiğimiz yılın sevilen indie oyunlarından My Friend Pedro'nun dizisi için de hazırlıklar başladı.

Birkaç gün önce duyurulan Disco Elysium dizisinin de yapımcılarından olan dj2 Entertainment ile birlikte Legendary Televizyon Stüdyosu ve 87North Productions yeni dizinin yapımcıları olacak. Diziyle ilgili en heyecan verici gelişme ise John Wick'in yaratıcısı Derek Kolstad'ın My Friend Pedro dizisinde hem yazar hem de yapımcı olarak görev alacak olması. Deadtoast Entertainment tarafından geliştirilen My Friend Pedro, 2019 yılında "En İyi Yeni Indie Oyun" kategorisine aday olarak gösterilmişti.

John Wick'in yönetmenlerinden David Leitch'in de yer aldığı My Friend Pedro dizisinin nerede veya ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. 30 dakikalık bölümlerden oluşacak olan drama/komedi tarzındaki dizi 18+ olarak izleyicileriyle buluşacak. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum