My Time at Sandrock, Steam’de İlk Oyunu Geride Bıraktı

My Time at Portia'ya göre hızlı bir çıkış yaptı

My Time at Portia; sevimli, renkli, keyifli bir oyundu. Belki çok fazla parlamadı ama yapımcılarını ikinci bir oyun yapmaya teşvik edecek kadar ilgi görmüş olsa gerek ki, erken erişimden çıkışının üzerinden 1 yıl kadar bir süre geçmişken, 2020 yılının sonlarında yeni bir oyun geliştirilmekte olduğu duyuruldu. İşte o yeni oyun, My Time at Sandrock, dün itibariyle erken erişime sunuldu, oyun severlerle buluştu. Güzel bir çıkış yaptığını söyleyebiliriz:

Bu ikinci oyun, daha fazla ilgi çekecek gibi görünüyor. Bunu destekleyecek bir veri de var elimizde. SteamDB verilerine göre; My Time at Portia’nın gördüğü en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısı 13.299 iken, My Time at Sandrock, henüz ilk gününde bu sayıyı geride bırakmayı başardı, 18.683 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı.

Sandrock, Steam’in en çok satanları arasında da yerini almış durumda. Bunda, şu günlerde çok büyük oyunların çıkmamasının da etkisi vardır muhakkak. Ama bu durumda bile, başarılı bir çıkış yaptığını belirtmek, hakkını teslim etmek gerek. Umarım erken erişim sürecinin başarılı bir şekilde tamamlar ve tam sürüme çıkışıyla birlikte de bu performansını devam ettirir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum