Natalie Portman Mighty Thor Olmak İçin Sıkı Çalışıyor

Mjolnir'i kaldırmak her yiğidin harcı değil

Thor: Love and Thunder filmi resmen açıklandığından beri neredeyse herkes bunun bir Mighty Thor filmi olacağını biliyor. Ortada bir gizleme çabası olmamasına rağmen Natalie Portman her açıklamasında her şeyin muallakta olduğunu belirtip, Mjolnir'i kaldıracağını bir türlü açıklamıyordu. Neyse ki Jimmy Kimmel başarılı oyuncunun ağzından lafı almayı başarmış. Geçtiğimiz gün yapılan programa konuk olan Portman, film için sıkı bir çalışma programına girdiğini de açıkladı.

"Film hakkında çok az şey biliyorum. Tek yaptığım bir aksiyon figürü gibi gözükmek için çok fazla çalışmak. Evet bu The Mighty Thor olacak, Jane Foster'ın Thor'u bu şekilde söyleniyor. Yeniden Marvel filmine dönmek bu dünyanın dışına çıkmak gibi. Ayrıca kendimi hangi kasları nasıl şekillendireceğim konusunda veya kaslarınızı kullandığınız zaman kan nereye gider gibi sorular karşısında çok tecrübesiz hissediyorum. Chris oldukça yakışıklı gözüküyor. Bu da büyük bir baskı yaratıyor. Onun yanında onun minik büyükannesi gibi gözükeceğim." diyen Portman, hem The Mighty Thor'u ilk kez kendi ağzından doğruladı hem de esprili bir şekilde partneri Chris Hemsworth'ü övdü.

11 Aralık 2022'de vizyona girecek olan Love and Thunder, MCU'nun bir karaktere yaptığı ilk dördüncü solo film olarak da tarihe geçecek. Çizgi romanlarda büyük beğeni toplayan Mighty Thor hikayesini beyaz perdede izlemek epey heyecanlı olacak. Taika Waititi önderliğinde yeni nesil bir Thor macerası bizleri bekliyor. 

YORUMLAR
ocelot1789
2 Aralık 2020 14:44

Ağır bir vegan propogandası olacak filmde iddiasına bile varım. :D

cavegamer3530
2 Aralık 2020 13:51

Mjöllniri kaldırmak her yiğidin harcı değil nedemek TÖVBE ESTAĞFİRULLAH anca natalie ablamız kaldırabilir thorun mjöllnirini

Parolamı Unuttum