NBA 2K20'nin Fragmanı Oyundan Çok Kumarhane Reklamına Benziyor

Eyvahlar olsun!

EA bir süredir loot box konusu sebebiyle ateş hattında. Firma yetkililerinin "sürpriz mekanikler" olarak adlandırdığı bu kutular pek çok oyunda kendini gösteriyor ve oyun tecrübesinin azalmasına sebep oluyor. NBA 2K serisi de birkaç senedir aynı durumdan muzdarip olan oyunlar arasında.

Bildiğiniz üzere NBA 2K19, agresif sistemi sebebiyle eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Kariyer modunda oyuncu geliştirmenin para harcamadan neredeyse imkansız hale gelmesi pek çok oyuncuyu -haklı olarak- sinirlendirmişti. Take-Two zaman içerisinde buna çözüm getirmiş, NBA 2K20 için umutlanmamızı sağlamıştı. Fakat oyunun son fragmanı, durumun sandığımızdan da kötü olacağına işaret ediyor.


Fragman, ilginç müzik seçimi ve bolca "kumar" içeren yapısı ile bir oyun fragmanından çok kumarhane reklamına benziyor. Yeni şans oyunları, bol bol loot box ve çeşitli ödüllerin gösterildiği fragmanda, oyuncu geliştirme gibi ilginç sistemler de gözler önüne seriliyor.

Resmi fragman yayından kaldırıldı ama neyse ki başka kanallara da yüklenmişti.

Bu mini oyunların oyun içi para ile oynandığını görebiliyoruz. Öte yandan bu denli çeşitlendirilen loot box seçenekleri şimdiden interneti kızdırmış gibi görünüyor. Öyle ki satırları yazdığım sırada fragman 11 binden fazla dislike almış durumda.

NBA 2K20, 6 Eylül'de piyasada olacak. Umarız oyunun içerisinde biraz da basketbol görme şansımız olur.

YORUMLAR
Mehmet
29 Ağustos 2019 23:55

nba live toparlanamadıkca bu oyun milleti söğüşlemeye devam eder. zaten ronnie2k denen elemanı instagram'da görmekten gına geldi, umarım patlar bu sene 2k

The Shadow
29 Ağustos 2019 19:05

Kumar arası mini oyun olarak basketbol oynayacağız sanırım.

Parolamı Unuttum