NBA 2K23’te The City Daha Küçük Olacak

Takipçilerinden olumlu geri dönüş alan bir hamle…

NBA 2K23, yarından itibaren oyun severlerle buluşuyor. Bu yıl nasıl bir tecrübe sunacak, oyun severlerin beklentilerini karşılayabilecek mi yoksa karşılayamayacak mı, bir önceki oyuna göre ne kadar değişim gösterecek gibi pek çok sorunun cevabını önümüzdeki günlerde alacağız.

Bu yıl değişiklik görecek yerlerden birisi de The City. 2K, oyunun sitesinde bu konuyla ilgili bazı bilgiler paylaştı, bir de The City fragmanı yayınlandı:

The City, oyunun yeni nesil konsollar için çıkan versiyonlarında yer alıyor. İçerisinde farklı modlar yer alan şehrimiz, oyunun renkli yanlarından birisi (Aynı zamanda can sıkabilecek bazı detaylar da bulunuyordu burada, ama o konulara hiç girmeyeyim şimdi). İşte bu şehrin NBA 2K23’de bir önceki oyuna göre küçüldüğünü göreceğiz.

Oyundaki bir alanı küçültmekle övünülür mü diye gelebilir akıllara. İçi yeterince dolu değilse ve farklı oyun modlarıyla ilgili alanlara ulaşmak için sürekli bir noktadan diğerine koşturup durmak can sıkıyorsa, bu mesafeleri kısaltacak şekilde bir güncelleme olumlu karşılanabilir tabii -ki bazı oyun severler de bu noktaya işaret edip memnuniyetlerini dile getirmişler.

The City ile ilgili bir diğer yenilikse, The Theater modu. Haftalık olarak değişen 4 etkinlik yer alacak The Theater’da ve burada deneysel modlara da hızlıca göz atma şansımız olacak. Örneğin; burada Hustle adlı bir mod duyurulmuş durumda. 3’e 3 mücadelelere girişeceğimiz modda hücum süresi 12 saniye olacak. Dolayısıyla isminin hakkını verip hızlı, tempolu bir mod olacak gibi görünüyor. Rook: No Squads modunda da 3’e 3 mücadeleler yapacağız, ama burada isminden de anlaşıldığı üzere takımlara yer verilmiyor. Ayrıca sadece 75 ve altında puana sahip oyunculara bu moda girebiliyor. Bu mod daha çok karakterini geliştirmek isteyen oyunculara yönelik bir mod. Bunun tersi ise, Comp: Squads Only modu, sadece takımlar katılabiliyor ve deneyimli oyunculara hitap ediyor.

Elbette etkinlikler de yer alıyor yine The City’de. Pulling Weight bunlardan birisi, bu etkinlikte her oyuncu hücuma eşit katkı sunmak durumunda. Double or Nothing’de kazanan takım 2 kat tecrübe puanı kazanırken, kaybeden takım 0 XP ile ayrılacak sahadan. Living the Dream etkinliğinde oyuncumuzun bütün özellikleri maksimum olacak.

The Arena’dan, Dreamville’e, daha birçok detay paylaşılmış durumda, dilerseniz ilgili sayfadan göz atabilirsiniz. Bütün bu detaylar oyunculara ne kadar hitap edecek, onu da yarından itibaren hep beraber göreceğiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum