Need for Speed: Hot Pursuit'in Remaster Versiyonu Mu Geliyor?

Bir efsane geri dönüyor olabilir

Son dönemlerde büyük bir nostalji tufanı yaşıyoruz. Oyun dünyası remaster ve remake terimleri ile dolup taşmış durumda. Yanlış anlamayın, bu durumdan şikayetçi değiliz. Hatta hepimiz eski efsanelerin yeni nesil teknolojiler ile birleşmesinden mutluyuz. İşte bu mutluluğumuzu daha da artıracak bir iddia ile karşınızdayız bugün.

VentureBeat'teki dostlarımızın iddialarına göre Electronic Arts, bir dönemlerin efsanevi yarış oyunu Need for Speed: Hot Pursuit'in Remaster versiyonu üzerinde çalışıyor. 2010 yılında çıkış yapan oyun, Burnout gibi serilerin yapımcısı Criterion tarafından geliştirilmişti. 

Meslektaşlarımızın içeriden aldığı bilgilere göre EA bu yıl tam yedi adet Nintendo Switch oyunu çıkarmayı planlıyor. NFS: Hot Pursuit'in Remaster versiyonunun da bu oyunlardan biri olacağı iddia ediliyor. Şimdilik Switch'e geleceği belli olan iki oyunun Fifa 21 ve Apex Legends olduğunu hatırlatalım.

Tabi ki bu haber pek çok oyuncudan tepki çekmiş durumda. Kimileri Remaster versiyona kavuşması gereken oyunun Underground olması gerektiğine inanıyor. Henüz EA'den resmi bir açıklama gelmemiş olsa da oyuncuların içindeki Need for Speed tutkusunun hala devam ettiğini görmek sevindirici.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum