Need for Speed Payback'in Araç Modifiye Seçeneklerine Detaylıca Bir Bakalım

Araç boyalarından binbir çeşit teknik geliştirmeye kadar her şey irdelenmiş.

 EA Games daha önce pek çok defa belirttiği üzere Need for Speed Payback'te şu ana kadar hiç olmadığı kadar detaylı bir araç modifiye menusu sunacağını söylemişti ve bu sözünü tutacak gibi gözüküyor. Oyunu EA Play'de oynama şansı bulduğumda vaat edilen modifiye seçeneklerini görememiştim, zira çoğu ya kilitliydi ya da oyuna henüz eklenmemişti ancak bu videoyla birlikte oyunun doyurucu bir modifiye ekranı sunacağı belli oldu. 

Arekkz takma isimli Youtuber'ın paylaştığı videoda oyunun başlarında açık olan modifiye seçeneklerini detaylı bir şekilde inceleme şansı buluyoruz. 

> Need For Speed Hikaye Fragmanı Hızlı ve Öfkeli Olmuş!

Need for Speed Payback, 10 Kasım'da PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak ve umuyoruz o eski Need for Speed tadını oyunculara tekrardan yaşatacak. Need for Speed Payback'in Deluxe Sürümü'nü satın alan oyuncular oyuna üç gün önceden, yani 7 Kasım'dan itibaren erişebilecek ve Platinum Araba Paketi'ndeki beş ekstra araçla bazı bonuslar elde edecek.

Oyunu bu tarihten bile önce oynamak istiyorsanız da Origin Access ya da EA Access sahibi olmanız gerekmekte. Bu sayede 2 Kasım'dan itibaren 10 saatlik bir süre boyunca oyunu oynama hakkınız oluyor sevgili Oyungezerler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum