Need for Speed Payback'te Oyun Kamerasını Detaylı Bir Şekilde Kontrol Edebileceğiz

Neyse ki her kazadan sonra ağır çekim mecburi değil.

 Serinin yeni oyunu Need for Speed Payback'in demosunu oynadığımda bir detay beni çok rahatsız etmişti. Rakip araçlar parçalandığında ya da aksiyon dolu bir ana girdiğimizde oyun otomatikman ağır çekime geçiyor ve o anı daha da dramatik bir hale bürümeye çalışıyordu. Başlarda ilginç olsa da bu sürekli tekrar ediyordu ve seçeneklerde de bu ağır çekimi kapatamıyorduk.

Ghost Games ve EA Games de bu durumun farkına varmış ve oyuncuların içine su serpecek bir açıklamada bulundular. EA'den gelen resmi açıklamada "Demoyu EA Play'de oynattığımızda aldığımız geri dönüşler arasında bu ağır çekimden dolayı oldukça şikayet vardı. Biz de duruma el attık ve araba kazası kamerasının kontrolünün oyuncunun elinde olacağını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu kamera modunu açık ya da kapalı tutmak oyunculara kalacak." dedi.

> NFS Payback Sistem Gereksinimleri 

Need for Speed Payback, EA Access sahipleri için 2 Kasım'da çıkacak. Deluxe Sürümü'nü satın alanlar 7 Kasım'da oyunu oynayabilecekler. Oyunun resmi çıkış tarihi ise 10 Kasım. NFS Payback'i PC, PS4 ve Xbox One'da oynayabileceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum