Need for Speed Unbound Görüntüleri Akşamki Duyuru Öncesinde Sızdı

Göz alıcı bir tarz

Japon perakende satış sitesi Neowing, Need for Speed Unbound sayfasını erkenden açınca bu akşam saat 18:00'de tanıtılacak olan yeni Need for Speed oyununun ilk görüntülerini ve detaylarını da öğrenmiş olduk.

Aşağıda göreceğiniz dört ekran görüntüsü oyunun tercih ettiği tarz hakkında ciddi bilgi veriyor. Siz de muhtemelen bunları görür görmez Underground'u düşünmüşsünüzdür. Karakterlerin de anime şeklinde resmedilmesi değişik bir deneyimin bizi beklediğinin habercisi. Tabii fiyat olayına hiç girmeyelim isterseniz, hele ki geçen gün satışa çıkan bir diğer EA oyunu Dead Space'in fiyatını görmüşken...

Sonradan silinen sayfada oyuna dair yer alan açıklama metniyse şöyle:

"Zamana karşı yarışın, polisleri atlatın ve her hafta Lakeshore'daki nihai sokak yarışı mücadelesi The Grand'e katılmaya hak kazanın. Garajınızı hassas ayarlanmış özel arabalarla doldurun, kendi benzersiz tarzınız ve özel kıyafetlerinizle giyinin ve dünyanın dört bir yanını yansıtan müziklerle sokakları aydınlatın.

Dünya senin tuvalin.

En yeni sokak sanatını Need for Speed'de şimdiye kadar görülen en gerçekçi arabalarla birleştirerek tamamen yeni bir görsel stille grafitiye hayat verin. Baş döndürücü hız sağlayan yeni güçlendirici öğe Burst Nitrous dahil, enerjik görsel ve ses efektleriyle dolu yeni bir araç setine erişin.

Kendinizi yetenekleriniz ölçüsünde ifade edin.

Tonlarca özel ekipman da dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanından en son moda ürünlerle Meetup'larda tarzınızı sergileyin. Ardından, efsanevi özel arabanızı benzersiz kaplama ve çıkartmalarla süsleyerek stilinizi bir sonraki seviyeye taşıyın, yarışlarda öne geçin ve kalabalığın arasından sıyrılmak için kendi galibiyet pozunuzu verin.

Müzik eşliğinde özgürlüğü bulun.

Günümüz Hip-Hop dünyasından A$AP Rocky, AWGE ve diğer öncü sanatçılar, tür sınırlarını aşan orijinal şarkılar içeren soundtrack albümüne katkıda bulunuyor. Orijinal müzikler Fransız yapımcı Brodinsky tarafından yaratıldı. Şarkılar, Lakeshore'un kalbindeki yeraltı kültürünün ve dünyanın dört bir yanından HipHop'ın çeşitli ifadelerinin bir yansımasıdır."

Oyunun yeni ekran görüntüleri ve fragmanının bu akşam yayımlanmasını bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum