Netflix 2021'de Her Hafta Yeni Bir Film Yayınlayacak

Videosu The Rock'tan Gal Gadot'a ünlü isimlerle dolu

Netflix, abonelerini 2021'de filme doyurmayı planlıyor. Netflix'in 2021 yılı için planı her hafta yeni bir filmle izleyicilerin karşısına çıkmak ve bu filmlerin büyük bir çoğunluğunu da büyük prodüksiyonlar olacak.

Netflix'in paylaştığı tanıtım videosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dwayne Johnson'dan Idris Elba'ya, Chris Hemsworth'ten Leonardo DiCaprio'ya, Ryan Reynolds'tan Jason Momoa'ya kadar pek çok ünlü aktör ve aktrisin filmleri yıl boyunca karşımıza çıkacak.

Örneğin videoda gösterilenlerde biri Dwayna Johnson'ın bir FBI ajanını canlandıracağı ve Gal Gadot ve Ryan Reynolds'un suçlular olarak karşımıza çıkacağı Red Notice var.

Don't Look Up'ta Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrance yaklaşmakta olan bir kuyruklu yıldıza karşı dünyayı uyarmaya çalışan astronotlar rolündeller. Bu filmde Timothee Chalamet, Cate Blanchett ve Meryl Streep gibi ünlü isimler de yer alıyor.

Chris Hemsworth'ten Escape from Spiderhead, Zendaya'dan Malcom and Marie, Jason Momoa'dan Sweet Girl de dikkat çeken yapımlardan.

Bu yıl film izlemek için güzel bir yıl olacak gibi görünüyor :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum