Netflix Abonelik Ücretlerine %40 Zam Geldi

Yurtdışına %10, bize dört katı

Netflix geçtiğimiz ay dünya genelinde cüzi miktarda artışa gitmişti. Geçtiğimiz yıl yine bu aylarda ülkemizdeki fiyatlarına %50 civarında zam yapan Netflix, bu sefer de oranı yüksek tuttu ve tüm paketler %40 oranında zamlandı.

Netflix'in yurtdışındaki fiyat artışı Temel paket için 9$'dan 10$'a (%11), Özel paket için ise 18$'dan 20$'a (%11) şeklinde gerçekleşmişti.

Ülkemizde ise paketlerin yeni fiyatları ve zam oranları şu şekilde:

Temel Paket - 27 TL'den 38 TL'ye (11 TL zam)

Standart Paket - 41 TL'den 58 TL'ye (17 TL zam)

Özel Paket - 55 TL'den 78 TL'ye (23 TL zam)

Bu fiyatlar yeni üye olacak kullanıcılar için bugünden itibaren geçerli, mevcut üyeler ise üyelik ücretleri değişmeden 30 gün önce e-posta ile bilgilendirilecek.

Netflix'in yaptığı açıklama yine her zamanki gibi standart, daha çok içerik sunabilmek için fiyatlarımızı güncelliyoruz şeklinde.

"Günümüzde keyifli vakit geçirmek için her zamankinden daha fazla seçenek olduğunu biliyoruz. Bu nedenle üyelerimize sunduğumuz deneyimi daha da geliştirmek için aralıksız çalışıyoruz. Ancak geniş bir yelpazede en kaliteli içerikleri sunmaya ve Kulüp, Pera Palas’ta Gece Yarısı, Stranger Things gibi benzersiz yapımlara yatırım yapmaya devam edebilmek için Türkiye'deki ücretlerimizi güncellememiz gerekiyor. Her zaman olduğu gibi zengin içerik kütüphanemize eksiksiz erişim sağlayan üç üyelik seçeneği arasından bütçenize uygun bir plan seçebilirsiniz."

14 Haziran günü Türkiye'de yayın hayatına başlayacak olan Disney+'ın aylık ücreti 34,99 TL olarak belirlenmişti. Aralarında en harika fiyata ve hizmetlere sahip olan Amazon Prime ise şu an için aylık 7,9 TL.

YORUMLAR
Atlas Estrella
5 Nisan 2022 19:19

Yurt dışına göre hâlâ avanttajlıyız. 20 dolar 300TL'ye denk geliyor çünkü. Netflix bize kıyak geçmiş. Teşekkürler Netflix.

allalla
5 Nisan 2022 11:36

Netflix'e hoşçakal deme zamanım gelmiş.

Disney+ alacağım gibi görünüyor.

Parolamı Unuttum