Netflix Bazı Belgesellerini YouTube Üzerinden Paylaştı

Bunun adı ev eğitimi

Netflix uzun yıllardır öğretmenlerin belgeselleri sınıflarında yayınlamalarına olanak sağlamıştı. Ancak şimdi okullar kapalı olduğu için bunu yapmak mümkün değil. Biz de talepleri üzerinde seçtiğimiz bazı belgesel ve belgesel dizilerimizi YouTube kanalımız üzerinden yayınlamaya karar verdik.

Netflix'in YouTube'daki Educational Documentaries listesinde yaptığı açıklama tam olarak bu şekilde ve 34 bölüm YouTube hesabında ücretsiz olarak paylaşılmış durumda.

Our Planet, Explained, Abstract, Babies gibi bölümlü belgesellere ek olarak Zion, 13th, The White Helmets gibi uzun metrajlı belgesellerde listede kendilerine yer bulmuş. Dahası tüm bu içerikleri Türkçe altyazılı olarak da izleyebiliyorsunuz.

Netflix'in tek ricası, belgeselleri çocuklarınıza izletmeden önce yaş derecelerine dikkat etmeniz, böylece daha isabetli seçimler yapabileceğinizi söylüyor firma. Özellikle de Our Planet belgeseline mutlaka bir göz atmanızı öneririm, eminim ki evinizdeki kardeşleriniz veya çocuklarınız da büyük bir ilgiyle izleyecektir.

Siz de bu 34 içeriğe şu oynatma listesinden ulaşabilir ve evinizde Netflix yoksa bile bu güzel belgesellerin keyfini çıkarabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum