Netflix, Bu Yıl İçerisinde 40 Oyun Çıkarmayı Hedefliyor

Geliştirilmekte olan sürüsüne bereket oyun var

Netflix, 2021’in son aylarından itibaren abonelerine mobil oyunlar sunmaya başlamıştı. Bugüne kadar onlarca oyun erişime sunuldu, bundan sonra da çok sayıda oyunun yayınlanacağı, aynı performansın devam ettirileceği anlaşılıyor.

Netflix’ten yapılan açıklamada; bugüne kadar 55 oyun yayınladıkları, halihazırda Netflix bünyesindeki oyun stüdyoları tarafından 16, üçüncü parti stüdyolar tarafından 70 oyunun geliştirilmekte olduğu ve bu yıl içerisinde 40 oyunun çıkış yapmasının hedeflendiği belirtiliyor.

Açıklamada, oyun severlerle çeşitli türlerde ve formatlarda geniş bir oyun portföyü sunmayı hedefledikleri ve bu yıl içerisinde de bu portföyü önemli ölçüde geliştirmek niyetinde oldukları ifade ediliyor. Bu da her ay, farklı türlerden yeni oyunların listeye ekleneceği anlamına geliyor. Listede RYO’lardan hikâye tabanlı macera oyunlarına ve bulmacalara farklı türlerden oyunlar bulunduğu söyleniyor.

Ocak ayında Netflix ile Ubisoft iş birliğinde çıkacak üç oyundan ilki olan Valiant Hearts: Coming Home oyun severlerle buluşmuştu. Sıradaki oyunsa Mighty Quest: Rogue Palace olacak:

18 Nisan’da oyun severlerle buluşacak olan Mighty Quest: Rogue Palace; aksiyon roguelite türünde bir oyun. Bunun dışında da onlarca oyun bizleri bekliyor.

Netflix’in oyun hamlesinin önümüzdeki dönemde nasıl meyveler vereceğini merakla bekliyoruz. Bakalım içlerinden ilgi çeken kaç oyun çıkacak.

 

YORUMLAR
Atlas Estrella
21 Mart 2023 19:38

Nicelik niteliğin önüne geçmesin sonra...

Parolamı Unuttum