Netflix'ten Şimdi De Dragon's Dogma Animesi Geliyor

Kült oyuna yakışır bir anime olsun

Capcom'un kült rol yapma oyunlarından Dragon's Dogma bu sefer de karşımıza anime olarak çıkacak, hem de Netflix'te! Netflix görünüşe göre önümüzdeki dönemde daha fazla sayıda animeye yer verecek ve bunlar arasında oyun uyarlamaları da (Carmen Sandiego, Devil May Cry gibi) var. Zaten Castlevania'nın başarısı ortadayken daha fazla oyun animesi izlemek de güzel olur.

Netflix, Altered Carbon: Resleeved, Dragon's Dogma, Spriggan, Ghost in the Shell: SAC_2045, Vampire in the Garden ve Super Crooks animeleri için Anima, Sublimation ve David Production ile işbirliğine gittiklerini söyledi yaptığı açıklamada.

Animenin konusuyla ilgili basın açıklamasında şu ifadelere yer verilmiş: "Açık dünyada geçen dünyaca ünlü aksiyon rol yapma oyununa dayanan Dragon's Dogma, Netflix orijinal anime serisi olarak yeniden canlandırılıyor. Hikaye kalbini çalan ejderhadan intikam almak isteyen bir adamın yolculuğunu takip edecek. İnsanların yedi ölümcül günahını temsil eden iblislerle mücadele eden bir adam hakkında, aksiyon macera türünde bir yapım olacak".

Dragon's Dogma'nın ne zaman yayınlanacağı belirsiz ama sabredeceğiz artık. Capcom'dan yakında bir de Dragon's Dogma 2 duyurusu gelirse iyice mis gibi olur.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum