Netflix Ve Take-Two Ortaklığından BioShock Filmi Geliyor!

Big Daddy is watching you

Çizgi roman uyarlamalarının suyunu çıkartmaya başlayan sinema sektörü artık gözünü oyunlara dikmiş durumda. Yakın gelecekte çok sayıda oyun adaptasyonu dizi ve film olarak karşımıza çıkacak. Yayın servislerinin de gücüne güç kattığı bu devirde bize düşen arkamıza yaslanıp bu yapımların keyfini çıkartmak.

Oyun uyarlamalarında son bomba Netflix cephesinden geldi. Twitter üzerinden yapılan duyuruyla birlikte Netflix-Take Two ortaklığından bir BioShock filminin yolda olduğunu öğrendik.

Henüz çok taze olan projeyle ilgili resmiyete dökülen çok fazla detay yok ama en azından bu projenin bir dizi olmadığını öğrenmiş olduk. Daha önce çeşitli mecralarda BioShock için dizi veya filmlerin gelebileceği iddiaları ortaya atılmış ancak hiçbiri hayata geçmemişti. Bu sefer elimizde resmi bir açıklama ve heyecanlanmak için bolca neden var. Acaba oyunların hikayesini en baştan anlatan bir film serisi mi düşünüyorlar? Yoksa tek başına oyunlardan esinlenen ve aynı evrende geçen bağımsız bir hikaye mi? Tüm bu soruların cevabını yakında öğrenmeyi umuyoruz. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum