Netflix'in Blood of Zeus Dizisi Immortals Fenyx Rising'e Katılıyor

Sınırlı süreli crossover

Netflix'te yayınlanan Blood of Zeus animasyon dizisi ile Immortals Fenyx Rising bir araya geldi. Oyuncular 28 Ocak tarihine kadar Blood of Zeus temalı bir göreve girebilecek ve yepyeni bir karakter paketi ve silah paketi satın alabilecek.

21 Ocak - 28 Ocak tarihleri arasında Blood of Zeus temalı “A Tribute to Family” görevinde oyuncular, başka bir dünyadan gelen iki kötü yaratık: Chimera ve Cerberus ile savaşacak. Görevin tamamlanmasının ardından oyuncular, Eagle kolyesini ve "Blood of Zeus"a bağlı yepyeni karakter özelleştirme seçeneklerini elde edecekler.

Kılıcınız, baltanız ve yayınız için Blood of Zeus temalı görünümleri içeren yeni silah paketiyle kaderinize meydan okuyacak, Blood of Zeus temalı zırh, miğfer, kanatlar, binek ve yoldaş phoenix dahil olmak üzere Blood of Zeus karakter paketiyle Amazon savaşçısı Alexia'nın izinden yürüyeceksiniz. Hem silah paketi hem de karakter paketi, crossover etkinliğinin bitiminden sonra bile herhangi bir zamanda satın alınabilecek.  

Ubisoft Quebec'teki ekip tarafından geliştirilen Immortals Fenyx Rising'de Yunan tanrılarını ve onların evlerini karanlık bir lanetten kurtarmak için yeni bir kanatlı yarı tanrı olan Fenyx olarak oynuyoruz. Ubisoft'un son dönemdeki en başarılı ve en hatasız oyunlarından biri olduğunu söyleyebilirim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum