Netflix'in Horizon Zero Dawn Dizisini İptal Ettiği Söyleniyor

Steve Blackman'in başı iddialarla dertte

İddialara göre Netflix'te yayınlanması planlanan Horizon Zero Dawn dizisi, dizinin yürütücüsü Steve Blackman hakkında ortaya atılan iddiaların ardından rafa kaldırıldı.

Netflix ve Sony, Aloy'un maceralarını canlı çekim bir dizi olarak ekrana aktarma planını geçen yıl açıklamıştı. Diziye dair elimizdeki tek bilgi başında Umbrella Academy'nin de yürütücüsü olan Steve Blackman'in bulunduğuydu. İddialara göre dizinin adı da Horizon 2074 olacaktı.

Ancak Rolling Stone'dan Cheyenne Roundtree'in haberine göre Horizon Zero Dawn projesi rafa kaldırıldı. Buna ek olarak yine Blackman'in hazırlamakta olduğu bir diğer orijinal dizi de benzer biçimde iptal edilmiş. Sebebi ise Blackman hakkında ortaya atılan, kaotik ve toksik bir çalışma ortamı yarattığına dair iddialar. Rolling Stone'un dünkü haberine göre on iki personal Blackman'ın iş yerinde toksik, zorbalayıcı, manipülatif ve misilleme davranışlarına sahip olduğuna dair şikayette bulunmuşlar. Blackman'ın sözcüsü iddiaları "yalan ve tamamen absürt" olarak nitelerken, Netflix veya Sony Horizon dizisinin durumuna dair resmi bir açıklama yapmadı.

Gelecek günlerde Horizon dizisinin iptal edilip edilmediğine veya başına farklı bir kişinin geçip geçmeyeceğine dair yeni haberler alırız herhalde.

YORUMLAR
Atlas Estrella
4 Temmuz 2024 14:29

Benim işyerimde de toksik uygulamalar var. 15 yıldır mazeret izni kullanmadım. Geçen hafta iki gün kullanayım dedim, hemen bir soruşturma... İki gün izinsiz işe gelmeme... falan filan... Böyle şeyler hemen örtbas ediliyor, yapacak bir şey yok... Allah hepsinin belasını versin! Pişkin herifler!

Parolamı Unuttum