Netflix'in İkinci Bir Resident Evil Dizisine Yeşil Işık Yaktığı Söyleniyor

Bu sefer Milla Jovovich de işin içinde

Netflix'in bu yıl içerisinde bir Resident Evil dizisiyle karşımıza çıkmaya hazırlandığını biliyoruz, zaten Şubat ayında da Netflix Media Center'a diziyle ilgili açıklama düşmüş ama sonrasında hemen kaldırılmıştı. Dizinin senaryo kısmında şöyle yazıyordu: Clearfield Kasabası uzun süredir birbirleriyle alakasız gibi görünen üç devin gölgesi altında kalmış durumda – Umbrella Corporation, hizmet dışı kalmış Greenwood Asylum ve Washington D.C. Bugün, yani T-Virus keşfedildikten yirmi altı yıl sonra, bu üçlü tarafından saklanan sırlar, salgının ilk işaretleri gün yüzüne çıkmaya başlayacak.

Bu dizinin nasıl bir şey olacağı hala belli değil, hatta Castlevania gibi bir animasyon dizisi çıkarsa bile şaşırmamak lazım ama şimdiki haberimiz başka. WeGotThisCovered'ın çok sayıda anonim kaynağa dayandırarak hazırladığı habere göre Netflix, ikinci bir dizi hazırlığında ve bu dizide Resident Evil filmlerinin yıldızı Milla Jovovich de rol alacak. Hem de yine Alice rolünde.

Bu yeni diziyle ilgili Jovovich detayı dışındaki tek bilgi, Resident Evil film serisini takip eden bir hikayeye sahip olacağı. Son Resident Evil filmi 2017 başlarında yayınlanan The Final Chapter olmuştu ve sonu da yeni filmlere (ve şu durumda diziye) açıktı.

Bu haber doğruysa da corona virüs salgını yüzünden çekimlerin gecikeceğini düşünürsek yakın zamanda bir haber alma ihtimalimiz azalmış oluyor.

YORUMLAR
ocelot1789
27 Mart 2020 17:32

Ne harika bir marka ama kullanmayı bilmiyorlar hiç. World War Z gibi bir film bile yapamadınız. Çok iyi bir film miydi? Hayır ama güzel işlenmiş ve hatasız sayılırdı.

Parolamı Unuttum