Netflix'in Rivialı Geralt'ı, Total War Oyunlarını Seviyormuş

Henry Cavill şaşırtmaya devam ediyor

Netflix'in merakla beklenen Witcher adaptasyonu yıl sonunda bizlerle olacak. Haliyle yapımcı ekip dizinin reklam kampanyalarına başlamış durumda. Bu kapsamda İspanyol dergi Hobby Consolas'a konuşan dizinin Rivialı Geralt'ı Henry Cavill, kendisi ve Witcher hakkında önemli açıklamalarda bulunmuş.

Boş zamanlarında oyun oynamayı ya da kitap okumayı sevdiğini belirten Cavill, diziyi bir "iş" gibi görmediğinin altını çizmiş. Cavill, Witcher serisini okuduğunu belirterek dizideki karakterin yöneliminden şu şekilde bahsetmiş: "Benim Geralt versiyonum kitaplara bağlı kalacak. Aynı şekilde oyun ile de bağlantılı olacak ve ben de oyunun bir hayranı sayılırım. Fakat kısaca Geralt'ın temelinde gezgin bir şövalye olduğunu söyleyebilirim. Dışında ise içinde bulunduğu dünya ve görüşleri yüzünden kabuk bağlayan bir adam var."


"İlk bakışta çok sert görünse de içine baktığınızda durum değişiyor. Bence karakteri ilginç yapan şey de bu... İçten içe bir şövalye, bir halk kahramanı olsa da dışarıdan çok farklı görünüyor."

Durum böyle olunca Cavill'e sevdiği oyunlar da sorulmuş. Ünlü oyuncu bu soruya da ilginç bir cevap vermiş: "The Witcher 3. Fakat Total War oyunlarını da seviyorum. Ne zaman birine başlasam, oyun bitene kadar duramıyorum. Anlamadığım bir şekilde savaş stratejilerinin doğası çok hoşuma gidiyor. Hem biliyorsunuz, bir imparatorluk kurmak da oldukça eğlenceli."

"Sık sık oynayamıyor olsam da başına oturduğumda bitirmeden kalkamıyorum. Tabi bu da her seferinde yeni bir tecrübe hissi yaratıyor. Total War oyunları bu sebeple favorilerim arasında. İstediğim yerde oynayıp bitirip tekrar başlayabiliyorum. Ve her seferinde yeni bir oyun deneyimliyormuş gibi hissediyorum."

Kim bilir belki Cavill'i ileride bir Total War filminde de görürüz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum