Netflix'in Sonic Animasyonu 2022'de Geliyor!

Sonic, yeniden yükselişe koşuyor

Sega'nın tarih boyunca en önemli markası ve maskotu olan Sonic the Hedgehog eski popülerliğinden uzak olsa da yakın dönemde vizyona giren filmiyle birlikte yeniden tam gaz koşmaya devam ediyor. İkinci Sonic filmi için hazırlıklar devam ederken favori mavi kirpimiz bir de Netflix animasyon dizisine kavuşacak. Netflix'in resmen açıkladığı dizi Sega ve WildBrain tarafından geliştirilecek. Ben 10'in yaratıcıları Man of Action firması ise yürütücü ve yapımcı olarak dizide yer alacaklar. 

Sonic Prime ismiyle karşımıza çıkacak olan dizi 24 bölümden oluşacak ve hedef kitlesi 6-11 yaşındaki çocuklar olacak. Ancak gelen açıklamada "Her yaştan Sonic hayranları için!" ibaresi de bulunuyor. Dizide hangi Sonic karakterlerini göreceğimizi ise henüz bilmiyoruz ama Tails ve Knuckles'i görmek çok sayıda hayranı mutlu eder. Ayrıca Dr. Robotnik'siz bir Sonic hikayesinin pek tadı, tuzu olmaz gibi, dizinin kadrosunu da merakla bekliyoruz. 

Netflix'in animasyon şubesinden Dominique Bazay, "Sonic çok sevilen bir karakter ve ben dahil herkesin kalbinde özel bir yere sahip. Herkesin bildiği bu karakteri yeni maceralarıyla birlikte Netflix'e taşımak bir ayrıcalık olacak."diyor.

Netflix yakın gelecekteki yayın takviminde Splinter Cell ve Tomb Raider gibi başka oyun uyarlamaları da yer alıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum