Netflix'in The Witcher Dizisinde Geralt'ın Çocukluğunu Da Göreceğiz

Çocukluktan başlamış

Netflix'in The Witcher dizisi yayınlanan ilk fragmanının ardından büyük bir merakla beklenmeye başladı. Başrolünde Henry Cavill'in yer alacağı dizide Witcher evreninin derinliklerine ineceğiz. Öyle ki evrenin asıl karakteri Geralt'ın çocukluğu da dizide yer alacakmış.

IMDB'de yer alan bölüm listesinde, dizinin sekizinci bölümünde Geralt'ın çocukluğunu göreceğimiz ortaya çıktı. Bir hayran sitesi olan Redanian Intelligence'in bulduğu detayda Tristan Ruggeri'nin dizinin sekizinci bölümünde "Genç Geralt of Rivia"yı oynayacağı belirtilmiş. Bu aynı zamanda genç Ruggeri'nin ilk oyunculuk deneyimi olacak. 


Dizide Geralt'ın çocukluğunu da göreceğimize göre epeyce bir "flashback" sahnesi yaşayacağız gibi gözüküyor. Andrzey Sapkowski tarafından yazılan Witcher Evreni büyük gizemlere de ev sahipliği yapıyor. Bu sayede evrenin geçmişine dair de ipuçları öğrenebileceğiz. 

The Witcher dizisinin yayın tarihi henüz resmen açıklanmadı. Ancak dizinin içerisinde bulunduğumuz 2019 yılında yayınlanması bekleniyor. Bakalım dünya genelinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Witcher, dizisiyle de hayranlarını mutlu etmeyi başarabilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum