The Witcher Dizisinde Çok Sayıda Yaratık Olacak

Yetişkinlere yönelik bir dizi bizi bekliyor

Netflix ekranlarında izleyeceğimiz The Witcher dizisinin yürütücüsü Lauren Hissrich, Entertainment Weekly sitesine verdiği röportajda diziye dair ilginç açıklamalarda bulundu.

Dizi, kitapların doğrudan bir uyarlaması olacak ve Geralt, Yennefer ve Ciri arasındaki ilişkiyı yoğun biçimde işleyecek. Dizide bariz bir kötü adam olmayacak, en karanlık karakterlerin bile insanı yanlarını görme şansı elde edeceğiz. Dizinin ilk sezonu romanlardan öncesini anlatan kısa hikayelerden beslenecek gibi duruyor.

"Dizide gerçek anlamda bir kötü adam yok. İşlemekten hoşlandığımız şeylerden biri de kitaplardaki tüm o gri tonları. Başlarda sevdiğiniz karakterleri sonlara doğru sevmemeye başlayabilirsiniz. Başlarda nefret ettiğiniz ve gerçek anlamda kötü olduğunu düşündüğünüz karakterleri buna sürükleyen şey de bağ kurabileceğiniz, tamamen insani sebepler olabilir" diyor Hissrich.

> Netflix’in The Witcher Uyarlamasındaki Roach’u Da İlk Kez Görmüş Olduk

The Witcher dizisinde çok sayıda yaratık olacak, hatta tahminlerimizin de ötesinde yaratık göreceğiz. Elbette işin içinde bolca yaratık olunca bolca vahşet de olmasını bekleyebiliriz, Hissrich de zaten bu yönde bir açıklama yapmış. Dizide vahşet öğelerinden çekinilmeyecek, ama öyle sırf laf olsun, seyirciyi şok etsin diye de gereksiz şiddete başvurulmayacak.


"Günlük çekimleri tekrar izlerken çocuklarımdan biri gizlice gelmiş, ekranda görmemesi gereken bir şey görmüş ve bu onu çok korkutmuş, o yüzden artık ben çalışırken ekrana bakmaları yasak. Bu oldukça yetişkin bir dizi. Dizide göreceğiniz şiddet ve seks sahnelerinin hikaye için önem taşıması benim için önemli, bunlar sadece şok amaçlı olarak bulunmayacak. Bence izleyiciler yeterince bilgililer, bir şeyleri ne zaman sadece şok amaçlı yaptığımızın ya da bunların ne zaman hikaye için önemli olduğunun çok iyi farkındalar" diyor Hissrich.

> Hayran Yapımı The Witcher Filminden Nefis Bir Fragman Geldi

Röportajda değinilen konular daha çok Witcher serisinin hayranlarının diziye dair endişelerini gidermek amacı güttüğü belli aslında, kaynak materyale sadık kalınacağının altı bu yüzden çiziliyor. Ancak ilk fragmanı yayınlandığında dizi hakkında daha iyi fikir sahibi olabileceğiz.

YORUMLAR
ocelot1789
20 Temmuz 2019 01:38

Fragman düştü ve bence çok güzel duruyor. Kitaptan birebir çok güzel sahneler gördüm ya mutlu oldum. Henry başkan güzel olmuş. Ciri ve Yen de o kadar kötü durmuyor görseldekine göre. Oyun görsellerini kafanızdan silip bakmanızda fayda var.

omer6761
19 Temmuz 2019 19:31

Yennefer da dahil mi listeye xd

Kaan
19 Temmuz 2019 13:33

Umarım yaratıkların CGI kalitesini yüksek tutarlar. Ucuza kaçmazlar.

Parolamı Unuttum