Netmarble’ın Yeni Oyunu ChronoBlade İçin Ön Kayıtlar Başladı

Aksiyon ve bilim kurgu dünyası

Netmarble Games’in yeni oyunu ChronoBlade, oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Netmarble, bir savaş oyunu olan ChronoBlade için ön kayıtların başladığını duyurdu.

GTA, Lemmings ve Diablo oyunlarının yapımcısı tarafından oyunculara sunulan ChronoBlade’de, farklı dünyalardan gelen kahramanların oluşturduğu bir ekip içerisinde savaşılıyor. Çoklu evreni yok etmek isteyen Chronarchlar’a karşı savaşan kahramanlar, ana gezegenlerinde güçlü silahlar üreterek zafer kazanmayı amaçlıyor. ChronoBlade’de, sabit kamera ve gelişmiş hareket kontrolü oyuncuların savaşa odaklanmalarında kolaylık sağlıyor. Ortak ve PvP modlarında çeşitli manevralar, vuruşlar, bloklar ve kombo hareketleri sunan ChroneBlade’de, 4 kahraman ve 5 dünya yer alıyor.

Netmarble Games’den Seungwon Lee “ChronoBlade’de var olan aksiyon ve karma oynanış biçimi oyunculara benzersiz bir deneyim yaşatacak. Kendi türünde benzeri olmayan bilim kurgu temasına sahip bu oyunu ön kayıta açtığımız için çok heyecanlıyız.” dedi.

NWay stüdyoları tarafından geliştirilen ChronoBlade’in iOS ve Android için aynı anda yayınlanması planlanıyor. Oyuna ön kayıt yaptırıp, oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek için ChronoBlade’in resmi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum