Nicolas Cage'in Superman Kostümüne Yakından Bakın

Nicolas Cage, Superman'i döver.

DC'nin yayın servisi DC Universe'de yayınlanan DC Daily, sonunda yıllardır merak edilen bir olayı gün yüzüne çıkardı. Nicolas Cage'in resmi Superman kostümü gün yüzüne çıktı. 1996 yılında çıkması beklenen film, tarihin başka türlü akması nedeniyle iptal edilmişti. Filmin senaryo detayları ise oldukça ilginçti.

Kevin Smith tarafından yazılan senaryoda, Superman uçamıyordu. Devasa bir örümcek ile savaşması planlanıyordu, filmin ana kötüsü olan Braniac'ın yanı sıra Nicolas Cage'in Superman'i bir de kutup ayısıyla dövüşecekti. Senaryo Superman'e sadık bir dost vermeyi de unutmamıştı bir "uzay köpeği", Superman'e bu yolculuğunda eşlik edecekti ve tabii ki filmin yönetmeni de Tim Burton olacaktı. Daha sonra işler değişti, Wesley Strick senaryoyu ele aldı, senaryo baştan yazıldı fakat film yine çıkmadı, elimizde kalan sadece bu kostüm oldu. Nicolas Cage'in sıkı bir Superman hayranı olduğu biliniyordu, fakat oynadığı tüm rollerin aksine "Kripton'un oğlu" rolünü bir türlü canlandıramadı.

Proje özellikle Kevin Smith'in haliyle yayınlansa bugün internet tarihi çok fazla "meme" içerecek bir yapıta sahip olabilirdi. Hatta film beklenenden daha büyük bir etki yapıp(Tabii bu etkiyi kötü imaj ve komedi alanlarında yapacaktı) internet aleminin "gag" kültürünü baştan yazabilirdi. Netekim, DC de tüm bunları ön görmüş olacak ki filmi iptal etmiş. Siz Nicolas Cage'i Superman olarak görmek ister miydiniz?

Bonus;
niccagebonus

YORUMLAR
Parolamı Unuttum