NieR: Automata Satışları 5 Milyonu Geçti

Serinin geleceği için ümit veren bir istatistik

NieR: Automata; Yoko Taro’nun şu ana kadarki en dikkat çeken oyunu olmayı başardı diyebiliriz. Hem incelemelerde aldığı yüksek puanlarla hem oyuncuların olumlu tepkileriyle hem de satış verileriyle bu tespiti destekliyor.

Drakengard adlı aksiyon RYO serisinin bir spin-off oyunu olarak geliştirilen Nier, dikkat çekici bir oyun olsa da çok da geniş kitlelere hitap edememişti. Ama 2017 yılında çıkan devam oyunu NieR: Automata ile bu durum değişti ve Nier, tüm dünyada popüler bir marka haline geldi. Sonrasında ilk oyunun da yeniden yapımıyla tekrar piyasaya sürülmesine karar verildi; 23 Nisan 2021’de kendisiyle buluşmayı bekliyoruz.

Bu süreci, NieR: Automata’nın başarısının desteklediğine dair önemli bir veri var elimizde. Square Enix tarafından NieR twitter hesabından yapılan paylaşımla NieR: Automata satışlarının 5 milyonu geride bıraktığı ilan edildi. Bu satış verisi tüm platformlardaki toplam satışları ifade ediyor. Oyunun PC versiyonunun bazı sıkıntıları olmuştu, bu durum satışları ne ölçüde etkiledi bilemiyoruz. Ama genele bakıldığında gayet olumlu bir tablo söz konusu.

Eğer sizler de henüz NieR: Automata oynamamış grup içerisindeyseniz, bu indirim döneminde şans verilebilecek oyunlar arasında, gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Oynamış olanlar da artık 2021 Nisan ayını, NieR Replicant’ın çıkışını bekleyecekler.

YORUMLAR
f8r7t
3 Ocak 2021 21:28

On numara oyundu gerçekten ve umarım yenisi daha büyük devasa bir haritada geçer ve ve ve daha çok etkileşimli olur. :)

allalla
25 Aralık 2020 16:04

Replicant için çok para isteyip bizi üzdüler 9S!

E-VrL
allalla
27 Aralık 2020 17:33

O konuda Square Enix'e ben de kırgınım


Parolamı Unuttum