Nier: Automata'nın Yapımcısı Yoko Taro, Yeni Oyununu Duyurmaya Hazırlanıyor

Heyecanlıyız

Nier: Automata'nın yapımcısı Yoko Taro, yeni projesini tanıtmaya çok yakın. Geçtiğimiz günlerde Yosuke Saito ile birlikte bir canlı yayına katılan Taro, yeni oyunun ilk ipuçlarını verdi.

Aslında bu ipuçları Saito'nun ağzından çıktı. Canlı yayında "Taro'nun yeni projesi hakkında" konuşmak istediğini dile getiren Saito, izin almadan bunu yapamayacağını belirtti. Taro ise Saito'nun Square Enix'te çalıştığını vurgulayarak "Square Enix isterse konuşabilir" ifadelerini kullandı.


Herkesi heyecanlandıran bu diyaloğun ardından Saito, yapımcı ile birlikte çıkacakları diğer canlı yayında her şeyi açıklayacaklarını ifade etti.

Bir süredir yeni Nier oyununun yapım aşamasında olduğunu biliyoruz. Hatırlarsanız bu oyunun müjdesini de neredeyse iki sene evvel yine Saito vermişti. Canlı yayının sohbet kısmında beliren ifadelerden pek çok oyuncunun Nier serisinin Nintendo Switch'e taşınmasını istediği de görülebiliyor. 

2017'de çıkış yapan Nier: Automata'nın ardından Taro'nun Final Fantasy XIV'te çalıştığını biliyoruz. Ünlü yapımcı bir süredir sessizliğini koruyor. Önümüzdeki günlerde kapılarını açacak Tokyo Oyun Fuarı, Taro'nun yeni oyununun tanıtımı için ideal bir ortam yaratabilir.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum