NieR Automata'nın İlk DLC'siyle Oyuna Fıstık Gibi Kostümler Ekleniyor

Eğri oturup, doğru konuşalım

Açıkçası bu konuda hiç kimsenin farklı düşündüğünü sanmıyorum. NieR Automata'nın ana karakteri olan YoRHa No.2 Model B androidimiz, ya da kısa ismiyle "2B" gayet de güzel bir genç kız. Aksini söyleyecek varsa buyursun gelsin. Hadi bekliyorum... Gelmedi, değil mi? O zaman devam edelim.

Square Enix'in direktörü Yoko Taro, NieR: Automata'nın ilk DLC'si ile ilgili ayrıntılar vermeye başladı ve ilk söylediği şey yeni DLC ile birlikte gelecek olan kostümler oldu. Çünkü oyuncuların kalbine giden yolu o da gayet iyi biliyor. Buna göre NieR: Automata'da kullanabileceğimiz kostümlere orijinal NieR oyunundan çeşitli giysilere ek olarak bir kaç da yeni ve cüretkar giysi eklenecek.

Taro bu açıklamayı yapıp tüm dikkatleri üzerine çektikten sonra oyuna yeni dövüş içeriklerinin de ekleneceğini söyledi. Buna göre oyun piyasaya çıktı çıkalı hakkında pek çok spekülasyon döndürülen, arkalarındaki kilitli kapıyı koruyan gizemli "mahçup makinelerin" arkasındaki alanda ne olduğunu da öğrenebileceğiz. Asansörü geçince kendimizi içinde yeni bir dövüş arenası bulunan bir bölgede bulacakmışız. Zaten NieR: Automata'nın yapımcısı Yosuke Saito kendisine bu makinelerle ilgili sorulan bir soruya gülerek "D-L-C!! D-L-C!! D-L-C!!” şeklinde yanıt vermişti ama şaka yapıp yapmadığı anlaşılmamıştı.

Oyunun bu ilk DLC'si 2 Mayıs'ta satışa çıkacak ve Japonya fiyatı 1500 yen olacak. Ana oyunun fiyatının Japonyada 8424 yen, bizde ise 199 lira olduğunu düşünürsek DLC'nin fiyatının da aşağı yukarı 35 liraya denk geliyor olması lazım. Çok yakında anlarız.

Satışları şimdiden milyonu geçen NieR: Automata'yı PS4 veya PC'de oynayabilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum