NieR Replicant, Remaster Versiyona Kavuşuyor!

Hem de tüm platformlar için

Square Enix, NieR 10. yıldönümü konseri sırasında NieR Replicant'ın PC, PS4 ve Xbox One için remaster versiyona kavuşacağını duyurdu. Bu da orijinal NieR'i ilk defa PC'de oynama imkanına sahip olacağımız anlamına geliyor!

NieR, Cavia tarafından geliştirilen ve 2010 yılında PS3 ve Xbox 360 için yayınlanan bir oyundu. Japonya'da oyunun Xbox 360 versiyonu NieR Gestalt, PS3 versiyonu ise NieR Replicant ismiyle yayınlanmıştı ve Replicant versiyonunda ana karakter daha gençti. Ayrıca o versiyon Japonya dışındaki oyuncularla da buluşmamıştı.

İşte Remaster da PS3 versiyonunu temel alacak ve oyunun ismi de NieR Replicant ver.1.22474487139... Bu sayının anlamsız olduğunu düşünmeyin, kendisi 1.5 sayısının kareköküdür :) Bu da oyunun versiyonun da yükseltildiği anlamına geliyor elbette.

Bu versiyonun geliştiricisi ToyLogic olarak açıklandı, çünkü artık Cavia diye bir stüdyo yok. Orijinal oyunun bestecisi Keiichi Okabe de, tüm şarkıları yeniden kaydetmiş bu yeni versiyon için.

Oyunun web sayfasını şuradan ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
29 Mart 2020 17:35

Oyun ve remastered'ının nasıl olacağıyla ilgili bir bilgim yok ama çeşitlilik anlamında iyi bir oyunsa, RE 2 - Remake gibi geçmişi anlatan yeni bir oyunmuşçasına iyi ses getirebilir.

NieR: Automata erotik kısmını bir kenara bırakırsak gayet iyi tasarlanmış bir oyundu.Umarım oynanış derinliği anlamında ondan geri kalır bir yanı yoktur.

İses
29 Mart 2020 14:00

Metal gear 4 ve risingde ps4 çıksa

İses
29 Mart 2020 13:59

Acaba çıkış tarihi ne zaman. 

Parolamı Unuttum