NieR'in Yapımcısı 'Yoko Taro Yaşadığı Müddetçe Seri Devam Edecek' Diyor

E hani o zaman yeni oyun?

NieR Automata'yla buluşmamızın üzerinden 6 kocaman sene geçti ve bu süre zarfında NieR serisinin geleceğine dair de pek bir bilgi edinemedik. O arada 2021 yılında Nier'in remaster versiyonu Nier Replicant ver.1.22474487139 çıktı ama sonuçta o seriye yeni katılan bir oyun değildi.

NieR serisinin yaratıcısı Yoko Taro ve yapımcısı Yosuke Saito geçtiğimiz günlerde Güney Kore'de bir konferansa katıldılar ve konu NieR serisine de geldi. Saito serinin Yoko Taro hayatta olduğu sürece devam edeceğinin sözünü verdi ama 'şu an için bu konuda paylaşacak bir şeyimiz yok' diyerek de daha fazlasını bekleyen hayranları hayalkırıklığına uğrattı.

Ancak Saito ikili arasında henüz paylaşmadıkları bir işbirliği olduğunu ve bunun hakkında gelecek sene konuşabilmeyi umduklarını söyledi. Bu da yeni bir NieR oyununun planlama aşamasında olduğu fikrini güçlendiriyor açıkçası.

Sunumda NieR: Automata'nın geliştirme aşamasından anekdotlar ve bilgiler de paylaşıldığı için ikilinin Re[in[carnation gibi bir mobil oyun değil de Automata'nın devamı üzerinde çalışıyor olmaları olası.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum